SJÖTRANSPORTER

 

MINDRE SJÖTRANSPORTER PÅ BESTÄLLNING

Båten Veera II är i aluminium och mäter 3.5×10 meter och bärigheten ca 6 ton.

Landstignings klaff.

Vi transporterar gärna byggmaterial som kan bäras iland, mindre traktorer och grävmaskiner eller avant lastare. Möbler till holmen, avfall och överloppsmaterial förs bort. Hör dig för så planerar vi din transport. Vi kan även beställa materialet och sköta om allt från början till slut. Mindre byggnadsarbeten utförs också.

Fraktdebitering enligt 85 euro+moms/h ingen startpeng, men minimi 3 h. Övriga arbeten enligt skild timdebitering.

Ring Kenneth 041-5023385 eller Marianne 041-4447682 så skräddarsyr vi transporten enligt ditt behov. marianne@turehamn.com

Samarbetspartners: Kimirent/grävmaskin och proarbor /avant

UTHYRES

SMÅBÅTSHAMN

BYGGNADSPLANERING

ISOTALO GÅRD

Turehamn

Ab Turehamn Oy on Kemiönsaaren Västanfjärdissä sijaitseva saaristoyritys, joka aloitti toimintansa vuonna 2006 venesatamilla ja mökinvuokrauksella.

Yritys kehittää perinteisten saaristoelinkeinojen eri muotoja ja sovittaa ne nykypäivän tarpeisiin. Yrittäjillä on korkea rakentamisen ja saaristoelämän ammattitaito sekä pitkä kokemus mökkien vuokraamisesta.

RAKENNUSSUUNNITTELU, KENNETH LINDROOS

Rakennussuunnittelu ja muut rakennusalan palvelut tehdään suurella ammattitaidolla ja pitkällä saaristorakentamisen, -suunnittelun ja valvonnan kokemuksella.

Kenneth Lindroos hoitaa nämä palvelut. Koulutus: Rakennusmestari ja merkonomi sekä 15 vuoden kokemus rakennustarkastajana, palopäällikkönä ja kunnallisena rakennusmestarina. Alan yksityisyrittäjänä vuodesta 2002. Maanmittauslaitoksen nimittämä virallinen kaupanvahvistaja.

ISOTALON TILA

Kauneimmassa Järvi-Suomessa, Salon kaupungissa sijaitsevan Suomusjärven Enäjärven rannalla on mökki- ja asuntovuokraukseen erikoistunut tila. Tilalla on myös hevosia ja muita kotieläimiä, kuten sikoja, lampaita, kaniineja ja kanoja.

YHTEYSTIEDOT

Ota yhteyttä!

info@turehamn.com

Kenneth Lindroos
kenneth@turehamn.com
041-5023385

Marianne Lindroos
marianne@turehamn.com
041-4447682