MÖKKEJÄ KEMIÖNSAARELLA

Haluatko käydä saariston kauneimmassa paikassa? 

Vuokraamme pidemmäksi ja lyhyemmäksi ajaksi pieni mökki 10 m merenrannasta. Mökissä löytyy 2 huonetta, yhteensä 4 makuupaikkaa (omat petivaatteet mukaan) + merinäkömä saunasta, pieni pesutila ja kesäkeittiö mistä löytyy jääkaappi, hella, vedenkeitin, kahvinkeitin, mikrouuni ja perusastiasto.

Ulkokäymälä.

Sopii erinomaisesti lomaviettäville lapsiperheille, kalastusharrastajille, luonnon- ja hiljaisuudenystäville, veneiliöille, talviurheiluharrastajille jne.

Rakennus sijaitsee luonnonsuojelualuen läheisyydessä missä voi kuljeskella ja antaa sielulle elämää.

Varuste: porakaivu käsipumpulla, sähkö ja lämmitys. Puulämmitteinen saunakiuas lämminvesiboilerilla. Iso laituri, syvä ja suojainen satama.

Mahdollisuus vuokrata vene tai tilauskuljetus saarelle.

Palvelut: k-ruokakauppa, cafe-eugenia, kirjasto, apteekki, tenniskenttä, jalkapallokenttä Lammalan kylässä / Västanfjärd.

Skatafé  Skataniemellä / Bromarv.

Mökki vuokrataan ympäri vuoden tai lyhemmäksi ajaksi.

Kausihinnoittelu, ota yhteyttä!!

Soita: Marianne 041-4447682, marianne@turehamn.com tai Kenneth 041-5023385 kenneth@turehamn.com

VUOKRAUS

VENESATAMA

RAKENNUSSUUNNITTELU

ISOTALON TILA

Turehamn

Ab Turehamn Oy on Kemiönsaaren Västanfjärdissä sijaitseva saaristoyritys, joka aloitti toimintansa vuonna 2006 venesatamilla ja mökinvuokrauksella.

Yritys kehittää perinteisten saaristoelinkeinojen eri muotoja ja sovittaa ne nykypäivän tarpeisiin. Yrittäjillä on korkea rakentamisen ja saaristoelämän ammattitaito sekä pitkä kokemus mökkien vuokraamisesta.

RAKENNUSSUUNNITTELU, KENNETH LINDROOS

Rakennussuunnittelu ja muut rakennusalan palvelut tehdään suurella ammattitaidolla ja pitkällä saaristorakentamisen, -suunnittelun ja valvonnan kokemuksella.

Kenneth Lindroos hoitaa nämä palvelut. Koulutus: Rakennusmestari ja merkonomi sekä 15 vuoden kokemus rakennustarkastajana, palopäällikkönä ja kunnallisena rakennusmestarina. Alan yksityisyrittäjänä vuodesta 2002. Maanmittauslaitoksen nimittämä virallinen kaupanvahvistaja.

ISOTALON TILA

Kauneimmassa Järvi-Suomessa, Salon kaupungissa sijaitsevan Suomusjärven Enäjärven rannalla on mökki- ja asuntovuokraukseen erikoistunut tila. Tilalla on myös hevosia ja muita kotieläimiä, kuten sikoja, lampaita, kaniineja ja kanoja.

YHTEYSTIEDOT

Ota yhteyttä!

info@turehamn.com

Kenneth Lindroos
kenneth@turehamn.com
041-5023385

Marianne Lindroos
marianne@turehamn.com
041-4447682