LOMA-ASUNTOJA SUOMUSJÄRVI

 

Mökkikylässä on 8 loma-asuntoa (45 m2+ullakko). Rakennukset on rakennettu hirsistä ja niissä on kaikki mukavuudet. Vuokralle määräajaksi.

90 km Helsingistä, 90 km Turusta, 40 km Salosta, 30 km Lohjalta, 8 km Karjalohjalta.

Soita ja kysele varaustilannetta: Liisa Kirjavainen +358405811776 , kirjavainen.liisa@gmail.com tai Marianne Lindroos +358414447682

Puuhia: kalastusta ja ravustusta, marjastusta ja sienestystä, hevostalli läheisyydessä.

Enäjärven hevostila : http://www.enajarvenhevostila.net

Spa 7 km : www. paivakumpu.fi

VUOKRAUS

VENESATAMA

RAKENNUSSUUNNITTELU

ISOTALON TILA

Turehamn

Ab Turehamn Oy on Kemiönsaaren Västanfjärdissä sijaitseva saaristoyritys, joka aloitti toimintansa vuonna 2006 venesatamilla ja mökinvuokrauksella.

Yritys kehittää perinteisten saaristoelinkeinojen eri muotoja ja sovittaa ne nykypäivän tarpeisiin. Yrittäjillä on korkea rakentamisen ja saaristoelämän ammattitaito sekä pitkä kokemus mökkien vuokraamisesta.

RAKENNUSSUUNNITTELU, KENNETH LINDROOS

Rakennussuunnittelu ja muut rakennusalan palvelut tehdään suurella ammattitaidolla ja pitkällä saaristorakentamisen, -suunnittelun ja valvonnan kokemuksella.

Kenneth Lindroos hoitaa nämä palvelut. Koulutus: Rakennusmestari ja merkonomi sekä 15 vuoden kokemus rakennustarkastajana, palopäällikkönä ja kunnallisena rakennusmestarina. Alan yksityisyrittäjänä vuodesta 2002. Maanmittauslaitoksen nimittämä virallinen kaupanvahvistaja.

ISOTALON TILA

Kauneimmassa Järvi-Suomessa, Salon kaupungissa sijaitsevan Suomusjärven Enäjärven rannalla on mökki- ja asuntovuokraukseen erikoistunut tila. Tilalla on myös hevosia ja muita kotieläimiä, kuten sikoja, lampaita, kaniineja ja kanoja.

YHTEYSTIEDOT

Ota yhteyttä!

info@turehamn.com

Kenneth Lindroos
kenneth@turehamn.com
041-5023385

Marianne Lindroos
marianne@turehamn.com
041-4447682